Skip to main content

Kelner/ka

Obowiązki:
• obsługa gości a’la carte
• obsługa bankietów
• kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów
• ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi
• dbanie o dobry wizerunek firmy
• dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej czystośc

Organizacja: 
Ukryta
Miejscowość: 
Poznań
Region: 
Wielkopolskie
Kategoria pracy: 
Hotelarstwo / Gastronomia/ Turystyka
Rodzaj zatrudnienia: 
Niepełny etat - popołudniu
Wymagana znajomość języków obcych: 
Angielski
Wymagane umiejętności ogólne: 
Autoprezentacja
Cierpliwość
Przyjazna osobowość
Wynagrodzenie: 
20 zł netto / h pracy
Poziom wykształcenia: 
zasadnicze zawodowe
średnie
student / studentka
licencjat
inżynier